Peter Zemmer PINOT GRIGIO
Peter Zemmer Pinot Grigio
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 review)

De Peter Zemmer Pinot Grigio is een Italiaanse witte wijn. De wijn is afkomstig uit de regio Alto Adige. Voor de wijn wordt gebruik gemaakt van de Pinot Grigio druif. Deze druif zorgt voor een witte wijn met een rijp en kruidig smaakprofiel. Deze wijn is een uitstekende aanvulling bij wit vleesgerechten en gevogelte.

13,95 per fles
1
Chapel Hill Pinot Grigio
Chapel Hill Pinot Grigio
Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 reviews)

Deze Hongaarse pinot grigio is zeer vriendelijk, verfrissend en elegant in de mond met een vleugje bloesem, kruidig en honing. Een verrassende wijn met een unieke geur en smaak.

5,95 per fles
2
Ziobaffa, Pinot Grigio BIO
Ziobaffa, Pinot Grigio BIO
Waardering 4.60 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 reviews)

De smaak is fris en rijk van aroma's van appel en peer en met hinten van citrus. De fles wordt afgesloten met een Helix kurk, welke hergebruikt kan worden. De Helix kurk is een kurk met schroefdraad.

9,45 per fles
3
Epicuro Pinot Grigio
Epicuro Pinot Grigio

Een heerlijke Italiaanse witte wijn. Rijp fruit van perzik en peer zijn aanwezig in deze heerlijke frisse witte wijn. De wijn gaat goed samen met visgerechten, pastagerechten of salades. De Epicuro Pinot Grigio is breed inzetbaar.

8,45 per fles
4
Farina Pinot Grigio
Farina Pinot Grigio

De Farina Pinot Grigio heeft een licht aromatisch boeket met peer en ananas, een droge en zachte structuur en een verfrissende smaak. Deze wijn is op veel manieren in te zetten en is onder andere erg lekker bij een salade met zeefruit of een pastagerechten met vis.

8,45 per fles
5

Top 5 Pinot Grigio

Pinot Grigio is een veelzijdige wijn met uiteenlopende smaakprofielen, wat deze wijn ontzettend populair maakt. De Pinot Grigio druif is een witte druivensoort uit Frankrijk en Italië. In Frankrijk wordt deze Pinot Gris genoemd en in Italië Pinot Grigio, de druif is hetzelfde alleen kan de wijn per smaak verschillen en is de benaming anders. Tegenwoordig wordt Pinot Grigio wijn ook geproduceerd in andere landen zoals de Verenigde Staten, Nieuw Zeeland en Hongarije. Bij de Wijnspecialist bieden wij een ruim assortiment aan heerlijke Pinot Grigio wijnen. Wij hebben voor u een top 5 samengesteld van een aantal van deze topwijnen die u allen bij ons kunt bestellen/

Verschillende soorten Pinot Grigio

Pinot Grigio is een  heerlijk witte wijn die uiteenlopende smaken kan hebben. Deze wijn is veelal overwegend droog en fris met een medium tot hoge zuurgraad. De wijn kent smaken van citrus en perzik waardoor deze een fruitig karakter krijgt. Bij sommige Pinot Grigio wijnen komen ook tonen van honing, amandelen en gember voor. Het verschil tussen de Franse Pinot Gris en de Italiaanse Pinot Grigio is dat de Franse variant vaak wat krachtiger is en de Italiaanse variant wat frisser van smaak. Dankzij de veelzijdigheid van deze wijn past deze bij verschillende soorten gerechten maar is het ook een uitstekende wijn om heerlijk mee te borrelen. Bij Wijnspecialist bieden wij diverse Pinot Grigio wijnen, waaronder natuurlijk Pinot Grigio uit Italië maar uit de Verenigde Staten en Nieuw Zeeland. Bekijk de top 5 aan heerlijke Pinot Grigio wijnen die bij ons ook nog eens ontzettend voordelig worden aangeboden.

Bestel de lekkerste Pinot Grigio op Wijnspecialist.nl

In de webshop van Wijnspecialist.nl bieden wij diverse Pinot Grigio wijnen waaronder de uitgelichte wijnen in onze top 5. Daarnaast bestaat ons aanbod ook uit diverse soorten andere witte wijnen maar kunt u bij ons ook terecht voor onder andere rode, rosé en mousserende wijnen. De verschillende wijnen zijn per fles te bestellen maar van u favoriete wijn kunt u natuurlijk ook iedere gewenste hoeveelheid bestellen. Bekijk het online aanbod, maak uw keuze en plaats een bestelling. Onze snelle levering zal ervoor zorgen dat voor u het weet aan het genieten bent van de door u bestelde wijn van Wijnspecialist.nl.