Over Wijnspecialist

Goede wijn is meer dan alleen smaak en textuur. Het zijn vrienden- en familie, gelach en herinneringen. Wijn is geschiedenis en cultuur, het is wetenschap en poëzie en iets dat bijna
magisch is.

Goede wijn is een verhaal…. bij het maken van de wijn, maar ook bij het delen. Uw verhalen en de verhalen die we samen maken.

Maar wijn is ook gewoon een drankje, een heerlijk drankje dat het eten tot leven kan brengen en mensen kan laten glimlachen en iets laten voelen. Goede wijn mag nooit intimiderend zijn, of het
terrein van een paar zelfbenoemde ‘kenners’. Dat is allemaal onzin en die dagen zijn voorbij.

Wij willen mensen verenigen die niet alleen van wijn houden, maar ook van eten en het avontuur. Het is belangrijk om te genieten en we moeten het leven vieren. Dat is volgens ons een waardig
doel.

Historie

Toen wij uit passie en liefde voor wijn met Wijnspecialist.nl begonnen in 2015, wist bijna niemand dat onze service bestond. Door keihard te werken aan de kwaliteit van onze
producten én onze service, weten vandaag de dag duizenden klanten ons te vinden en zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers in ons vakgebied.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat ons succes stevig is gebaseerd op de kwaliteit van onze wijnen en ons vermogen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit is de basis van ons bedrijf, Wijnspecialist.

Onze wijnen
Onze focus is altijd geweest om mooie wijnen te verkopen die voor een groot publiek toegankelijk zijn, met een prettige prijs. Waarom? Omdat het overweldigende wijnaanbod complex en intimiderend kan zijn. Het is moeilijk om een nieuwe wijn te proberen en om er zeker van te zijn dat hij van goede kwaliteit is. U zal zich waarschijnlijk afvragen; hoe doet u dit het beste? Voordat we daarop ingaan, beantwoord deze drie vragen:

  • Hoe vaak heeft u dezelfde wijn gekocht, gewoon voor de zekerheid?
  • Heeft u ooit voor een wijnrek in de supermarkt gestaan, niet wetende welke wijn u
    moest kiezen?
  • Wilt u ook niet graag meer weten over wijn, verschillende soorten wijn proeven
    en ze gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen?

Heeft u op één van deze drie vragen ‘ja’ geantwoord? Dan bent u bij Wijnspecialist.nl aan het juiste adres. Zonder het risico te lopen dat u teveel geld uitgeeft, maken wij het mogelijk om prachtige wijnen te proberen. Onze inkopers selecteren samen met onze partners alleen wijn op basis van kwaliteit. Wij zijn onafhankelijk en zetten ons volop in voor het kopen van wijn waarvan wij denken dat u die kan waarderen.

Wij leveren al onze wijnen snel en adequaat bij u thuis. U bepaalt uw budget, streek, druif, land, smaakprofiel etc.

Onze missie
Mensen verenigen met onze liefde voor wijn, eten en avontuur. Trots zijn op wat we doen en bovenal plezier hebben en genieten, met familie en vrienden!

We willen trots zijn op wat we doen

Dit betekent niet alleen trots zijn op wat we bereiken, maar ook hoe we dat aanpakken. Goede wijn is een ervaring, net als lekker eten, goede muziek en goed gezelschap. Het voegt kleur en smaak toe aan het leven.

Bij Wijnspecialist willen we wijnmakers uit de hele wereld helpen hun bedrijf te ondersteunen en te laten groeien, zodat ze goede wijn kunnen blijven maken.

Geniet van ons assortiment en proef het verschil!