Betaalmethoden

Bij Wijnspecialist.nl hebben we veilig winkelen hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij onze website zo optimaal mogelijk beschermd en bieden wij uitsluitend veilige en geverifieerde betaalmethodes aan. Een andere zekerheid met betrekking tot de service en veiligheid van Wijnspecialist.nl is het feit dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9.2, waar we natuurlijk erg trots op zijn!

Betalen in onze webshop

Als u uw wijnen wil afrekenen via onze webshop, dan stellen wij diverse betaalmethodes tot uw beschikking. Hiernaast een overzicht van de betaalmogelijkheden op Wijnspecialist.nl.

Zodra uw betaling is ontvangen en de producten waaruit uw bestelling bestaat op voorraad zijn, wordt uw bestelling verzonden. Bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen zorgvuldig en discreet bij u afgeleverd. U ontvangt van ons na betaling direct een bevestiging per email, met daarin een overzicht van uw bestelling.

Heeft u nog vragen over onze betaalmethoden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Veilig en vertrouwd betalen via iDEAL. U kiest deze kosteloze optie in het afrekenproces. Na het afronden van uw bestelling wordt u direct doorgeschakeld naar de eigen beveiligde website van uw bank. Hier kunt u de betaling afronden. Zodra de betaling is gelukt ontvangen wij direct een betaalbevestiging, waarna wij aan de slag gaan met het verzamelen en verzenden van uw bestelling. Wanneer u voor 22.00 besteld, heeft u de wijnen binnen 1 tot 2 dagen in huis.

Voor het afronden van uw bestelling kunt u ook gebruik maken van uw PayPal account. U krijgt op onze afrekenpagina de mogelijkheid om te kiezen voor betalen via PayPal, waarna u wordt doorgestuurd naar uw eigen vertrouwde PayPal omgeving. Na betaling ontvangt u van ons een e-mail met bevestiging. De kosten voor het gebruik van PayPal zijn 4% van het totaalbedrag.

U kunt in onze webshop veilig betalen met Visa,Mastercard of Maestro creditcard. U kunt deze optie selecteren op onze afrekenpagina, waarna u met uw creditcard betaald op dezelfde vertrouwde manier als altijd. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u van ons nog per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Met Bancontact (Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. Klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier.

Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Betaal uw bestelling met behulp van uw Android smartphone.

Voor zakelijke klanten is het bij Wijnspecialist.nl mogelijk om op rekening te bestellen. U kunt hiervoor een verzoek indienen via info@wijnspecialist.nl, of via onze LiveChat. Wanneer u voor de eerste keer op factuur besteld, vragen om een aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag.

Zodra de aanbetaling is voldaan, zullen wij de bestelling naar u verzenden. Na ontvangst van uw bestelling dient u het resterende deel van de factuur binnen 14 dagen te voldoen.