Chunky Red Zinfandel | Wijnspecialist
Chunky Red Zinfandel
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 reviews)

De prachtige Chunky Red Zinfandel is gefermenteerd en gerijpt op Amerikaans eiken hout, dat in tegenstelling tot Frans eiken hout de wijn een heerlijk vanille karakter geeft, met een hint van van kokos en karamel. De rijke smaak zit boordevol fruit.

12,50 per fles
1
Z1n Il Numero Uno Zinfandel | Wijnspecialist
Z1n Il Numero Uno Zinfandel
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 reviews)

Deze rode wijn uit Italië heeft 12 maanden gerijpt in vaten van eikenhout, druiven worden met de hand geplukt. Aroma's van chocolade, kruiden en pruimen. Zeker een aanrader bij wildgerechten of gerechten met rundvlees.

12,95 per fles
2
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel

De Carnivor Zinfandel is sappig, krachtig, smaakvol en groot. Het heeft hints van kruiden en een volledig smaakpalet. Er zijn intense smaken aanwezig van bramen, pruimen en bessen. In de zachte lange afdronk proef je vanille en geroosterde amandel. Over het algemeen is de Carnivor Zinfandel zacht, rond en erg verfijnd.

12,95 per fles
3
Mega Zin Zinfandel
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 review)

De Megazin Zinfandel is een hele populaire wijn uit Californië. De smaakcombinatie van deze heerlijke Zinfandel is echt uniek! Een fruitige smaak met daarin tinten van bramen, bosbessen en pruimen. De Mega Zin Zinfandel is er één voor de echte liefhebber!

12,55 per fles
4
Dark Horse Zinfandel
Dark Horse Zinfandel

De Dark Horse Zinfandel is een rode wijn met een grote persoonlijkheid. Het heeft smaken van donker fruit, leer en kruiden. Deze smaken komen allemaal samen in een lange en evenwichtige afdronk. Ook wordt de Dark Horse Zinfandel op eiken gerijpt om extra complexiteit en balans toe te voegen.

9,45 per fles
5