Breedekloof

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Wijnen uit Breedekloof(Zuid-Afrika)

Breedekloof is een wijnstreek in Zuid-Afrika. Deze streek behoort tot de regio Breede River Valley aan de West-Kaap. Deze regio bestaat uit de districten Robertson, Worcester en Breedekloof. De wijngebieden in deze regio liggen in het stroomgebied van de Breede rivier. In dit gebied is het zeer warm. Het verbouwen van druiven zou niet mogelijk zijn zonder irrigatie. Met irrigatie druiven de druiven erg goed en zijn ze snel warm. Oorspronkelijk werd in het gebied veel versterkte wijn geproduceerd. Tegenwoordig worden er ook goede droge wijnen gemaakt in het gebied. De bodem van de streek Breedekloof bevat veel leem. Dit is zeer gunstig voor de wijnbouw. Overdag is het er erg warm maar de temperatuur daalt ’s nachts sterk vanwege de zeelucht.

Assortiment wijnen uit Breedekloof

De wijn die wordt geproduceerd in Breedekloof werd veelal verkocht als bulkwijn of gebruikt voor het maken van Brandy. Tegenwoordig zijn er steeds meer wijnbedrijven in die gebied die echt goede wijn maken. Er wordt vooral witte wijn gemaakt zoals Chardonnay, Sémillon, Sauvignon Blacn of Chenin Blanc. Ook komt er heerlijke rode wijn uit het gebied zoals Syrah, Cabernet Sauvignon en Pinotage. Het gebied staat bekend om zijn heerlijke en unieke wijnen!

Wijn kopen uit Breedekloof

Voor diverse wijnsoorten uit Breedekloof Zuid Afrika kunt u terecht bij de WijnSpecialist. Wij hebben de meest heerlijke wijnen uit deze streek voor u geselecteerd. De wijnen op de site kunnen worden gesorteerd op prijs, druifsoort, wijnhuis en meer. Bekijk het ruime aanbod en maak vervolgens uw keuze. Komt u er niet uit, dan bestelt u meerdere wijnen. De wijnen zijn namelijk allemaal te bestellen per fles, u hoeft niet gelijk een hele doos te kopen. De wijnen zijn gemakkelijk online te bestellen en te betalen. Uw gekozen wijn uit Zuid-Afrika wordt vervolgens bij u thuis geleverd. Bekijk het aanbod op WijnSpecialist.nl en maak uw keuze.

Loading...
Wacht a.u.b...