USA

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren
  1. 01
  2. 02

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren
  1. 01
  2. 02

Witte wijnen uit de Verenigde Staten

De Verenigde Staten is één van de grootste wijn producerende landen ter wereld. Dit land staat op de vierde plek wanneer men kijkt naar de oppervlakte van de wijnbouwgronden en productie van de wijnen. Het grootste gedeelte van de geproduceerde wijnen uit Amerika komt uit de staat Californië. Hier wordt ongeveer 90 % van het totale aantal wijnen in Amerika geproduceerd. De wijnen die hier worden gemaakt, komen vooral van de Internationale druiven die bekend zijn over de hele wereld.

Assortiment Amerikaanse witte wijnen.

Zoals u hierboven al wel hebt gelezen, is Californië de belangrijkste wijn producerende staat in de Verenigde Staten. Het klimaat in deze staat is perfect en omdat er in deze staat verschillende microklimaten voorkomen, vindt u hier ook een grote diversiteit aan wijnen en wijngebieden. Zo vindt u hier het wijngebied Monterey, waar er vooral wijnen worden geproduceerd van de internationale druivenrassen Riesling en Chardonnay. De Chardonnay is lekker fris en kan zeker concurreren met de topwijnen uit andere landen.

Witte wijnen uit Amerika bestellen

Wijnspecialist.nl biedt u diverse witte Amerikaanse wijnen aan. Bent u op zoek naar een lekkere witte wijn uit de Verenigde Staten, maar weet u nog niet precies wat u wilt, kijk dan eens rond in ons assortiment, die wekelijks vernieuwd wordt. Wij bieden u de beste aanbiedingen en het bestelproces is eenvoudig bij ons. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens rond op de site en bestel een lekkere wijn die bij u past.

Loading...
Wacht a.u.b...