Nieuw Zeeland

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Witte wijnen uit Nieuw Zeeland

Nieuw Zeeland is land met veel klimaatverschillen, dit komt door enorme lengte van het land. Zo heerst er in het noorden van Nieuw Zeeland een vochtig en subtropisch klimaat, vindt u in het midden een mild zeeklimaat en in het zuiden juist weer een continentaal klimaat. De negen wijngebieden die over het gehele land liggen, verschillen dus enorm in klimaat. Dit zorgt onder andere voor een grote diversiteit aan wijnen in dit land.

Assortiment Nieuw-zeelandse witte wijnen

Qua witte wijnen doet Nieuw Zeeland het erg goed op de wereldwijde markt. De belangrijkste van deze wijnen is toch wel de Sauvignon Blanc. De wijn die men in Nieuw Zeeland produceert van deze druif kan zich meten met de topklasse, waardoor Nieuw Zeeland nu zeker een kwaliteitsland genoemd mag worden op het gebied van wijn. Naast de Sauvignon Blanc, die veelal verbouwd wordt in de Marlborough wijnstreek, zijn ook de Nieuw Zeelandse Riesling en de Chardonnay zeer goede wijnen die een goede basis leggen voor de kwaliteit van de wijnen in dit land.

Witte wijnen uit Nieuw Zeeland online bestellen

Bent u nieuwsgierig naar de witte wijnen uit Nieuw Zeeland, dan bent u bij Wijnspecialist.nl op het juiste adres. Wij bieden u een groot assortiment en de beste aanbiedingen. Er worden wekelijks nieuwe wijnen toegevoegd aan ons assortiment en weet u niet precies welke wijn u wilt dan heeft u bij ons de mogelijkheid om de wijnen per fles te bestellen. Dit is één van de voordelen van Wijnspecialist.nl. Benieuwd naar onze wijnen? Wacht niet langer en kijk snel rond op onze site.

Loading...
Wacht a.u.b...