Libanon

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Witte wijnen uit Libanon

Libanon behoort tot één van de oudste wijnlanden in de wereld. De wijn die men hier produceert, komt voornamelijk van druivenrassen uit Frankrijk. De beste plek in dit land om de druivenrassen te verbouwen is de Beakaa Vallei. Men produceert hier al zo’n 5000 jaar wijn, maar vooral de laatste jaren zijn meer en meer bedrijven bezig met verbouwen en produceren van Libanese wijnen. De wijnen uit Libanon krijgen ook steeds meer positieve reacties van de wereldwijde wijnindustrie. Daardoor heeft men in Libanon een goede reputatie opgebouwd op wijnbouwgebied.

Assortiment Libanese witte wijnen

Op deze website vindt u een groot en divers aanbod Libanese wijnen. De wijnen die u bij ons koopt zijn van een zeer goede kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere de witte Chateau Musar Jeune White, die gemaakt wordt van de druivensoorten Viognier, Vermentino en de Chardonnay en de Chateau Musar. Deze laatste is een bijzondere wijn die negen maanden lang gelagerd wordt op Franse eikenhouten vaten. Een echte top wijn voor de Libanese wijnliefhebber.

Witte wijnen uit Libanon bestellen

Wilt u een lekkere wijn uit Libanon bestellen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een groot assortiment en de beste aanbiedingen. Het bestelproces is eenvoudig en wanneer de wijn op voorraad is geldt bij ons, vandaag besteld morgen in huis. Wilt u een Libanese witte wijn bestellen, maar weet u nog niet welke u lekker vindt. Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om de wijn per fles te bestellen, één van de voordelen van wijn bestellen bij Wijnspecialist.nl.

Loading...
Wacht a.u.b...