19 Crimes Chardonnay
19 Crimes Chardonnay
Waardering 4.90 op 5 gebaseerd op 20 klantbeoordelingen
(20 reviews)

De 19 Crimes Chardonnay, afkomstig van het wijnhuis 19 Crimes, staat bekend om kwaliteit en natuurlijk de heerlijke en rijke smaken. Deze 19 Crimes Chardonnay afkomstig van dit wijnhuis, is dan ook een krachtige witte wijn met een zeer rijk smaakpalet.

9,45 per fles
1
Terra Linda Viura Chardonnay | Wijnspecialist
Terra Linda Viura Chardonnay
Waardering 4.90 op 5 gebaseerd op 10 klantbeoordelingen
(10 reviews)

Deze Spaanse Chardonnay bevat veel fruitige aroma's, waaronder citrus- en exotische fruit aroma's. Deze witte wijn heeft bovengemiddelde zuren met een lange afdronk, verder is deze wijn perfect te drinken bij vis.

7,45 per fles
2
Khipu Chardonnay
Khipu Chardonnay
Waardering 4.67 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 reviews)

Khipu Chardonnay heeft een frisse, volle en fruitige smaak met een uitstekende zuurgraad balans. De smaak is vol, rond, romig en fruitig.

6,45 per fles
3
Frescobaldi Albizzia chardonnay
Frescobaldi Albizzia
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 reviews)

De Frescobaldi Albizzia is een prachtige gerijpte Toscaanse Chardonnay. Gemaakt van 100% chardonnay druif. Het is een zacht en fruitige Italiaanse witte wijn, met tonen van perzik, peer en citrusvruchten.

9,95 per fles
4
Marquis de Goulaine Chardonnay
Marquis de Goulaine Chardonnay
Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 reviews)

Deze  chardonnay van het Chateau Marquis de Goulaine in de Loire  is een frisse, plezierige droge witte wijn. In de smaak tonen  van perzik, meloen en citrusvruchten, de afdronk is fruitig, soepel en vol.

8,95 per fles
5

Top 5 Chardonnay

De Chardonnay is een heerlijke wijn die al jaren favoriet is onder menig wijnliefhebber. Chardonnay kent zijn oorsprong in het Franse Bourgogne. Dankzij het uitstekende aanpassingsvermogen van de druif aan bodem en klimaat is het mogelijk om de druif in verschillende landen en klimaten te laten groeien. Hierdoor bestaat er een groot aanbod aan Chardonnay wijnen van over de hele wereld. Het aanbod aan Chardonnay wijnen is erg groot, ook op Wijnspecialist.nl bieden wij een ruim assortiment aan deze populaire wijn van over de hele wereld aan. Om het bij uw keuze iets eenvoudiger te maken hebben onze wijnspecialisten een top 5 aan Chardonnay wijnen voor u samengesteld uit de lekkerste Chardonnay die worden aangeboden tegen de beste prijskwaliteitsverhouding.

Heerlijke Chardonnay wijnen bij de wijnspecialist

Hoe een Chardonnay smaakt is van meerdere factoren afhankelijk waaronder het klimaat en de bodem waar de druif groeit en de rijping van de druiven. Deze factoren hebben een grote invloed op de uiteindelijke smaak wat er voor zorgt dat het smaakprofiel van Chardonnay wijnen ontzettend gevarieerd en uiteenlopend is. Chardonnay die afkomstig is uit een koeler klimaat smaakt vaak frisser met aroma’s van citroen, peer, meloen en groen appel terwijl Chardonnay uit een warmer klimaat onder andere banaan, abrikoos en nectar bevat. Een op houtgerijpte Chardonnay is weer een stuk voller en krachtiger van smaak dan een Chardonnay die niet op hout gerijpt is. De smaak van Chardonnay is enorm uiteenlopend, wat maakt dat er voor ieders smaakprofiel wel een geschikte Chardonnay te vinden is. Diverse uiteenlopende Chardonnay wijnen van de beste kwaliteit vindt u in onze top 5!

Bestel Chardonnay online op Wijnspecialist.nl

De heerlijke Chardonnay wijnen uit de top 5 van Wijnspecialist.nl bestelt u eenvoudig en snel online. Naast deze wijnen bestaat ons aanbod natuurlijk uit nog veel meer soorten wijn waaronder vele witte, rode en rosé wijnen van over de hele wereld. Ons uitgebreide aanbod aan wijnen wordt aangeboden tegen scherpe prijzen. U kunt uw wijn naar keuze per fles bestellen, bevalt deze dan kunt u er natuurlijk altijd meer bestellen. Bekijk het volledige aanbod aan wijn op onze website en plaats uw bestelling. Dankzij onze snelle levering kunt u snel genieten van een glas heerlijke Chardonnay uit onze top 5 of van een andere wijn naar keuze.