Campo de Borja

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Wijnen uit Campo de Borja (Spanje)

Wijngebied Campo de Borja is de meest westelijk gelegen zone van Aragón. De wijngaarden in dit gebied liggen op een hoogte van 350 tot 700 meter langs het dal van Ebro tot de heuvels in het oosten. De bodem in het gebied bestaat voornamelijk uit zanderige aarde op kalksteen en geeft een goede afwatering. De bodem en de hoogte van de wijngaarden zijn zeer geschikt voor het produceren van kwaliteitswijnen. Het klimaat is continentaal met beperkte neerslag. In het gebied worden kwalitatief goede rode en witte wijnen geproduceerd. Er zijn vele traditionele Spaanse druivensoorten aanwezig.

Rood, rosé en wit

De productie in Campo de Borja bestaat voor het grootste deel uit rode wijn. Deze worden met name gemaakt van Garnacha maar soms ook gemengd met wijn van Merlot, Syrah, Cabernet of Tempranillo. Naast rode wijn komen er ook heerlijke rosé wijnen uit het gebied. Voor rosé wordt ook met name de Garnache gebruikt. De roséwijnen lijkt op die uit Navarra. Voor witte wijnen worden onder andere gebruik gemaakt van Macabeo. Deze druif zorgde ervoor dat er ook witte wijnen mochten worden gemaakt in deze streek. Voor zoete witte wijnen wordt gebruikt gemaakt van de Moscatel. De witte wijnen zijn fris van smaak.

Online wijn betsellen uit Campo de Borja

Wie op zoek is naar een heerlijke Spaanse wijn uit Campo de Borja is bij de WijnSpecialist op de juiste plek. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan Spaanse wijnen waaronder de wijnen uit Campo de Borja. De wijnen worden aangeboden in diverse prijsklassen. Bekijk het aanbod online en filter de wijn onder andere op soort, druif, wijnhuis en meer. Er blijft een overzicht over van wijnen die aan uw keuze voldoen. Dit maakt uw keuze een stuk makkelijker. De wijnen kunt u per fles online kopen. U kunt er ook voor kiezen om meerdere verschillende flessen te bestellen en te proeven. Bekijk ons aanbod nu op WijnSpecialist.nl.

Loading...
Wacht a.u.b...