Sherry

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04

Sherry

Een sherry is niet zomaar een wijn. Sherry is één van de oudste wijnen, die afkomstig is uit Spanje. Sherry wordt namelijk al meer dan 2000 jaar geproduceerd. De productie van sherry is dan ook erg uniek, maar ook erg ingewikkeld en tijdrovend. Sherry is afkomstig uit de Spaanse streek Jerez de la Frontera. In Europa worden alleen wijnen die daadwerkelijk afkomstig zijn uit deze streek, sherry genoemd. De overige wijnen, mogen deze naam niet dragen.

Groot en uitgbereid assortiment

De wijnspecialist biedt u vele verschillende heerlijke sherry's aan. De sherry's zijn in verschillende prijsklassen te verkrijgen, zodat er altijd voor ieder wat wils is. Een groot voordeel van de wijnspecialist is, dat het aanbod erg wisselend is. Zo zult u altijd verrast worden door verschillende sherry's. Zo wordt het voor u alleen nog maar makkelijker om verschillende sherry's te kunnen proeven. Spanje kent een aantal verschillende wijnhuizen, waar sherry's worden geproduceerd. Het bekendste wijnhuis is natuurlijk Lustau. Dit wijnhuis is al actief met het produceren van heerlijke sherry's sinds 1896. Natuurlijk kunt u bij de wijnspecialist de heerlijke sherry's van Lustau, maar natuurlijk ook andere sherry's bestellen Een sherry wordt voornamelijk gemaakt van de Palomino druif en is te verkrijgen in twee verschillende smaaktypes, namelijk half zoet en droog en fris. Sherry wordt voornamelijk gedronken als aperitief, maar deze kan ook perfect na het eten worden gedronken. Zodra een fles sherry is geopend, is deze natuurlijk niet onbeperkt houdbaar. Zodra sherry namelijk in aanraking komt met lucht, gaat de smaak achteruit. De verschillende sherry's hebben allemaal een andere houdbaarheid. Zo zijn de drogere sherry's, genaamd Fino en Manzilla, maximaal twee weken te bewaren in de koelkast. De zoetere sherry's, zoals de Pedro Ximenez en de cream sherry's, zijn na opening nog wel drie maanden goed.

Online Sherry kopen

Bij de wijnspecialist kunt u online de heerlijkste sherry's kopen. Het grote voordeel is, dat u dit heel gemakkelijk vanuit huis kunt doen. U hoeft er dus niet eens voor de deur uit. De wijnspecialist heeft een uitgebreid assortiment, dat u in de webshop zult vinden. U kunt de verschillende sherry's per fles bestellen, maar natuurlijk mag u ook gelijk meerdere flessen afnemen. Zodra de bestelling is afgerond, zal de bestelling binnen een aantal werkdagen bij u thuis worden bezorgd.De wijnspecialist biedt u heerlijke sherry's aan, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De sherry's zijn van een zeer goede kwaliteit en hier betaald u zeker niet te veel voor. Ook zult u bij de wijnspecialist geregeld leuke aanbiedingen tegen komen, waar u dan gebruik van kan maken.

Loading...
Wacht a.u.b...