USA

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04

Rode wijnen uit de Verenigde Staten

De eerste wijnen, waar Europese druivenrassen voor werden gebruikt, die in dit land werden verbouwd in de 18e eeuw werden geproduceerd in Californië. Om precies te zijn in het zuiden van deze staat. Later in de 19e eeuw werden de wijngaarden uitgebreid naar het noorden van dit gebied. Tegenwoordig is Californië nog steeds de belangrijkste wijn producerende staat in Amerika, want in deze staat wordt ongeveer 90 % van het totaal aan geproduceerde wijnen uit Amerika gemaakt. Andere staten die ook een aantal belangrijke wijngaarden herbergen zijn Texas, Washington en New York.

Veel verschillende soorten

In Californië worden diverse rode wijnen geproduceerd. Daarbij zijn Sonoma en Ravenswood een tweetal wijnstreken die de belangrijkste rode wijn uit deze staat produceren, namelijk de Zinfandel. Dit is een wijn die u heerlijk kunt combineren bij bijvoorbeeld een gerecht met gevogelte. De Zinfandel bevat een hoger alcoholpercentage dan de gemiddelde wijnen en hij smaakt een beetje zoetig. Naast de Zinfandel is de Cabernet Sauvignon ook één van de belangrijkste druiven die in deze staat wordt gebruikt voor het produceren van wijn. Deze wijn kan kwalitatief gezien goed mee met zijn concurrenten uit het buitenland.

Online rode Amerikaanse wijn kopen

Wijnspecialist.nl biedt u diverse rode wijnen uit de Verenigde Staten. Kijk dus snel verder en profiteer van de beste aanbiedingen en het ruime assortiment dat elke week weer vernieuwd wordt. U kunt zowel goedkope als een duurdere rode wijn uit Amerika kopen. Wijn bestellen bij Wijnspecialist.nl gaat eenvoudig en snel. Zo geldt bij ons, wanneer de wijn op voorraad is, vandaag besteld, morgen in huis. Wacht dus niet langer en vindt hier de wijn die bij u past.

Loading...
Wacht a.u.b...