Australië

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Grid  List

Van hoog naar laag sorteren

Rode wijnen uit Australië

Australië is een wijnland dat de laatste decennia enorm goed mee doet op de internationale markt. Het land produceert en exporteert wijnen van enorm goede kwaliteit en ook de rode wijnen zijn hierbij goed vertegenwoordigd. De Shiraz is een voorbeeld van een rode wijn uit Australië die het enorm goed doet. Mede door deze rode wijn heeft Australië een enorm goede reputatie qua kwaliteitswijnen. Het valt op dat wijnen uit Australie en uit de directe regio steeds beter en populairder worden.

Groot assortiment Australische wijnen

In Australië worden een aantal goede rode wijnen verbouwd en geëxporteerd. De Shiraz is hier een goed voorbeeld van, deze wijn wordt onder andere geproduceerd in de streken McLaren en Barossa en hebben zich ontwikkelt tot een zeer toonaangevende wijn. De Shiraz uit Australië is dan ook erg geliefd over de gehele wereld. Deze wijn is vooral erg lekker bij bijvoorbeeld een goed gegrilde steak.

De Merlot daarentegen is een minder geproduceerde wijn in Australië. Toch doet deze qua kwaliteit zeker niet onder voor de Shiraz. Deze wijn heeft finesse en is van nature heerlijk soepel. De wijnstreek Adelaide Hills heeft zich in deze druivensoort gespecialiseerd en maakt een zeer goede Merlot. De Merlot is goed te drinken bij een vleesgerecht of een maaltijdsoep.

Eenvoudig Online kopen en de beste aanbiedingen

Via onze site kunt u diverse rode wijnen uit Australië aanschaffen. Wij bieden u een aantal goedkopere rode wijnen Australische wijnen aan, maar wij hebben ook duurdere wijnen in het assortiment. Voor iedere wijnliefhebber is er wel een passende wijn te vinden, maar u moet natuurlijk wel even op zoek. Het voordeel van het bestellen van wijn bij Wijnspecialist.nl is dat u de wijnen per fles kunt afnemen. Zo kunt u rustig een paar verschillende soorten proeven, zonder hiervoor meteen meerdere flessen aan te hoeven schaffen.

Loading...
Wacht a.u.b...