Fantinel Prosecco Spumante 150 cl

 • You've just added this product to the cart:

  Fantinel Prosecco Spumante 150 cl

  Aanbieding
  0 out of 5

  Fantinel Prosecco Spumante 150 cl

  Fantinel Prosecco Spumante is een heerlijke prosecco afkomstig van het wijnhuis Gruppo Vinicolo Fantinel Spa uit Italië. Tijdens het drinken van deze heerlijke prosecco proeft u wit fruit en een klein beetje bloemen. De Fantinel Prosecco Spumante past perfect bij aperitief en dessert.
  op voorraad
   33,45  23,45

  per fles

Fantinel Prosecco Spumante 150cl

De Fantinel Procco Spumante 150cl is de grotere variant van de Fantinal Prosecco Spumante 75cl. U kunt hier dubbel zo lang van genieten ten opzichte van de kleinere fles. Maar het kan ook zijn dat u deze fles koopt, omdat u veel mensen op visite heeft die deze wijn graag drinken. Dan is een fles van 150cl wel zo handig.

De Fantinel Prosecco Spumante is een verfrissende wijn en is makkelijk om te drinken. Ook wel zo fijn voor de mensen die moeite hebben om wijn te drinken. De wijn is lekker om te drinken als aperitief, maar tijdens of na het diner kan deze wijn ook geschonken worden.
Fantinel Prosecco Spumante is afkomstig van wijnhuis Gruppo Vinicolo Fantinel Spa in Italië. Dit wijnhuis ligt in de plaats Tauriano.
De smaak van de Fantinel Procco Spumante is zacht en verfrissend en hierdoor ideaal om voor, tijdens of na het diner te drinken. Deze wijn kan ook gedronken worden terwijl u rustig op de bank zit met de televisie aan. De smaak is verder een klein beetje zoet met gemiddelde zuren en een zachte mousse.

De beste acties en aanbiedingen

In de webshop van de Wijnspecialist kunt u de Fantinel Prosecco Spumante 150cl bestellen. Dit gaat erg gemakkelijk en alle stappen spreken voor zich. Zodra de bestelling is geplaatst, wordt deze binnen een aantal werkdagen bij u thuisbezorgd. U kunt zelf bepalen hoeveel flessen u wilt bestellen. Wilt u eerst één of twee flessen bestellen, of meteen een volledige doos. Alles is mogelijk bij de Wijnspecialist. In de webshop kunt u gebruik maken van alle aanbiedingen die de Wijnspecialist voor u heeft geregeld. Geregeld zult u ook zeer exclusieve aanbiedingen tegenkomen. Zo kunt u tegen een leuke prijs genieten van de beste en natuurlijk de lekkerste wijnen. Natuurlijk betaalt u bij de Wijnspecialist nooit te veel voor de wijnen. De Wijnspecialist biedt haar wijnen namelijk altijd aan tegen de beste prijs. Twijfel niet langer en bestel de wijnen in de webshop!