Disclaimer

Wijnspecialist.nl wordt met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Het team achter wijnspecialist.nl doet dan ook haar uiterste best om volledige en juiste informatie te verschaffen. Desondanks kan het voorkomen dat informatie die wordt genoemd op de website onjuist, onvolledig of niet actueel is. Dit kan onder meer komen door foutieve informatie aangeleverd door derden, menselijke fouten (typefouten bijvoorbeeld), of door onjuist aangeleverd beeld materiaal. Het kan dan ook voorkomen dat flessen of etiketten van bezorgde flessen wijn afwijken van de informatie op Wijnspecialist.nl.

Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid en levertijd van producten op deze website

Wij doen onze uiterste best om de wijnen die u besteld zo snel en volledig mogelijk te leveren. Desondanks kan het voorkomen dat een wijn niet meer op voorraad is, of uw verzending vertraagd is. Doordat wijn een natuurproduct is en in beperkte oplage wordt geproduceerd kan het in extreme gevallen zelfs voorkomen dat een bestelde wijn helemaal niet meer leverbaar is. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen wanneer dit het geval is.

Mocht u foutieve, onvolledige of onjuiste informatie op deze website tegenkomen, dan vernemen wij dit graag via info@wijnspecialist.nl