De lekkerste kerstwijnen

De heerlijkste kerstwijnen van 2018

De lekkerste kerstwijnen online bestellen | Wijnspecialist

Als er een moment is om uit te pakken met heerlijk eten en de lekkerste wijn, dat is het Kerstmis wel. De kerstdagen zitten boordevol vreugde, liefde en gezelligheid. Voor veel mensen is kerst een gezelligheidsfeestje bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om samen te zijn met vrienden en familie. Kerst is niet altijd een gezelligheidsfeest geweest. Oorspronkelijk is Kerstmis een Christelijk feest waarbij de geboorte van Jezus Christus, de zoon van God gevierd wordt. 2000 jaar geleden werd Jezus Christus geboren in een stal in Bethlehem. Voor de Christenen was hij de langverwachte Messias en redder. Tegenwoordig viert men de geboorte van Jezus vooral door middel van gezelligheid, samenzijn en een kerstdiner. Bij dit kerstdiner hoort natuurlijk ook een heerlijke kerstwijn. Bij de Wijnspecialist vindt u een uitgebreid assortiment kerstwijnen van de beste kwaliteit. Deze heerlijke kerstwijn kunt u eenvoudig bestellen op Wijnspecialist.nl.

Heerlijke kerstwijn van wijnhuis Paul Mas

De Wijnspecialist heeft een groot assortiment aan heerlijke kerstwijnen. De kerstwijnen komen uit allerlei verschillende landen en zijn te koop tegen de scherpste prijzen. In het assortiment kerstwijnen van Wijnspecialist.nl vindt u diverse wijnen van het wijnhuis Paul Mas. De wijnen van Paul Mas zijn van de beste kwaliteit en de beste keuze tijdens de gezellig kerstdagen. Met een kerstwijn van wijnhuis Paul Mas verwend u uw familie en vrienden tijdens het heerlijke kerstdiner. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld de Mas des Mas Terrasses Du Larzac. De smaak van deze wijn wordt omschreven als: rijk, zacht en vol. In de afdronk heeft deze kerstwijn smaken van vanille en toast. Deze heerlijke rode wijn is eenvoudig te bestellen bij de Wijnspecialist.

Italiaanse kerstwijn van hoogwaardige kwaliteit

Naast de Paul Mas wijnen uit Frankrijk vindt u ook twee heerlijke kerstwijnen uit Italië in ons assortiment. Beide kerstwijnen uit Italië zijn geproduceerd door het wijnhuis Candido. Het familiebedrijf Candido bezit tegenwoordig 300 hectare eigen wijngaarden. Op deze wijngaarden produceren zijn de heerlijkste wijnen uit Italië. In het assortiment kerstwijnen vindt u bijvoorbeeld de Candido Immemsum Salice Salento DOC. Deze stevige rode wijn wordt gemaakt van de Negroamaro druiven. Deze wijn is een heerlijke kerstwijn en past perfect bij het kerstdiner. De Candido Immemsum Salice Salento DOC is scherp geprijsd en direct te bestellen op Wijnspecialist.nl.

Lekkere Spaanse kerstwijn

In de Spaanse streek Bierzo, produceert het wijnhuis Armas de Guerra al jarenlang de lekkerste wijnen. Bierzo wordt omgeven door bergen, waardoor het klimaat in dit gebied het beste van beide werelden heeft: een goede luchtvochtigheid en genoeg regenval, maar ook veel zon. De Armas de Guerra wijnen zijn perfecte kerstwijnen waarmee u uw familie en vrienden kunt verrassen tijdens het heerlijke kerstdiner. De Armas de Guerra Rood is gemaakt van de Mencia druif. Deze unieke druifsoort is alleen in Spanje te vinden. De Spaanse wijn heeft een toegankelijke smaak van rood fruit en heeft een verrassende afdronk. Bestel deze heerlijke wijn direct online bij de Wijnspecialist.

De heerlijkste kerstwijn bij het kerstdiner

De lekkerste kerstwijn bestelt u eenvoudig online op Wijnspecialist.nl. Bekijk het uitgebreide assortiment en verras uw familie en vrienden tijdens het heerlijke kerstdiner met een heerlijke kerstwijn. Bij de Wijnspecialist betaald u altijd een eerlijke prijs voor de beste kerstwijnen. Als u nog vragen hebt over de kerstwijnen of de andere wijnen in ons assortiment, kunt u altijd contact opnemen via info@wijnspecialist.nl of maak gebruik van het contactformulier. Kerstwijn kopen? Bestel de lekkerste kerstwijn snel in de webshop van de Wijnspecialist!