fbpx

Populair: wijn bag in box

Populair: wijn bag in box

Voor wijnliefhebbers een ideale uitkomst, de wijn bag in box. Dit is een vacuüm gezogen zak waar de wijn inzit, hier omheen zit een kartonnen pak met een speciaal schenkkraantje. Doormiddel van het schenkkraantje kun je eenvoudig je wijnglas vullen met een lekkere wijn. In Nederland zijn we nog niet heel erg bekend met deze uitvinding, maar in landen als Frankrijk en Italië zie je deze grote pakken met wijn veel voorkomen in de supermarkten. Het zijn leuke en lekkere wijnen voor een betaalbare prijs en uitstekend te drinken met een goed gezelschap.

Tegenwoordig wordt in Nederland het fenomeen wijn bag in box ook steeds populairder en deze zijn dan ook vaker te verkrijgen in allerlei soorten. Echter is er nog niet enorm veel keuze, maar we beginnen er te komen. Ook bij Wijnspecialist.nl hebben we er een aantal in het assortiment, deze variëren van een goede Chardonnay tot een heerlijke rode wijn.

Voordelen van wijn bag in box

Het is niet voor niets dat deze wijn bags steeds populairder worden. Een wijn bag in box heeft namelijk een aantal voordelen die het leven een stukje makkelijker maken, vooral voor de wijnliefhebbers onder ons. Wij hebben de voordelen daarom even voor je op een rijtje gezet.

Makkelijk mee te nemen

Een wijn bag in box is erg makkelijk mee te nemen. Zo kun je deze gerust meenemen naar een dagje strand of als je gezellig een middagje in het park gaat zitten met vrienden. Door het schenkkraantje kun je de wijn gemakkelijk in glazen doen. En blijft er wijn over, dan is de wijn bag in box ook gewoon weer makkelijk mee naar huis te nemen. Veel van deze boxen hebben ook nog eens een handig hengsel aan de bovenkant, zo kun je de wijn bag eenvoudig tillen.

Langer te bewaren

Een ander groot voordeel van een wijn bag in box is dat hierbij de wijn een stuk langer te bewaren is. Na openen kun je de wijn tot wel 8 weken bewaren en behoudt het zijn smaak. Hierdoor heb je een stuk minder verspilling en hoef je de wijn niet per se binnen een bepaalde tijd op te drinken.

Meer voor minder

Nog een voordeel waar je niet omheen kunt, een wijn bag in box is in verhouding een stuk voordeliger dan wijn in een fles. De standaard verpakking heeft vaak een inhoud van 3 liter, dit staat gelijk aan 4 flessen wijn. Kwaliteitswijn bag in box voor een zacht prijsje, ideaal voor feestjes!

Hieronder vind je een aantal van deze handige en voordelige wijn bags. Je kunt een wijn bag in box eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat tegen de scherpste prijzen. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder!

19,75 per fles

19,95 per fles

19,25 per fles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *