fbpx

Nazomer wijn; heerlijk zomers nagenieten

Een aantal weken terug schreven wij een blog over een aantal heerlijke zomerwijnen. Echter nadert de zomer alweer het einde en dat betekent dat we langzaam aan het herfstweer tegemoet gaan. Toch kunnen we ons nog eerst opmaken voor een lekkere nazomer, tenminste dat is de verwachting. Nu de zomer eindigt verdwijnen ook langzaam aan de zomerwijnen uit de schappen. Voor de echte liefhebber van de zomerwijnen is dat uiteraard erg jammer, maar om nog even te genieten van de zomerwijnen kunnen we overgaan op de heerlijke nazomer wijnen. Zo kunnen we toch nog even optimaal genieten van de frisse en droge wijnen die tijdens de zomermaanden zo populair zijn. Lees snel verder om erachter te komen welke nazomer wijn wij aanbevelen.

Genieten van de nazomer met deze wijnen!

In de zomer worden er meer witte wijnen gedronken dan rode wijnen. Daarnaast is een rosé wijn ook zeker een goede keuze om te gebruiken als een lekkere frisse dorstlesser in de zomermaanden. Ook in de nazomer kunnen mensen nog verlangen naar een lekkere dorstlesser. Een voorbeeld van een aantal lekkere dorstlessers vind je in onze rosé zomer wijnpakket. Dit wijnpakket is ideaal voor de nazomer. Het wijnpakket bevat een Saint Roch le Rose, een AIX Rose en een Pink Heron Rose. Deze drie rosé wijnen zijn samen de populairste en best verkochte rosé wijnen van de zomer van 2020, daarom hebben wij deze samengebracht in een mooi nazomer wijnpakket.

Van deze drie toppers is de AIX Rosé de populairste rosé op dit moment. De wijn is fris en fruitig van smaak, maar de smaak is ook erg uniek. Op de Concours Agricole in Parijs, een landbouwbeurs waar wijnen beoordeeld worden, heeft deze rosé dan ook al meerdere malen het goud gewonnen. Heb je deze rosé nog niet geprobeerd? Dan wordt het misschien maar eens tijd om erachter te komen waarom deze lekkere nazomer wijn zo goed wordt beoordeeld.

Online wijn bestellen doe je eenvoudig en snel bij Wijnbroeders

Om iedereen lekker te laten genieten van de nazomer hebben wij een groot assortiment beschikbaar met allerlei verschillende nazomer wijnen. Voor alle wijnliefhebbers is er binnen ons assortiment wel wat te vinden. Van rode wijn tot mousserende wijn en van droog tot lekker fris. Mocht het lastig zijn om een keuze te maken of heb je vragen. Neem dan gerust contact op met onze wijnexperts, zij zullen je voorzien van deskundig advies en zorgen ervoor dat je de perfecte nazomer wijn in huis krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.