fbpx

Moederdag komt er aan: Verras haar met heerlijke wijn!

Moederdag, de dag om je moeder eens even extra in het zonnetje te zetten. Van een goede fles wijn wordt iedereen blij, dus je moeder ook! Met een goede fles wijn van de wijnspecialist tover je zeker een glimlach op het gezicht van je moeder. Houdt je moeder van witte wijn? Of drinkt ze liever rood of rosé? Wijnspecialist.nl heeft de lekkerste wijnen voor je moeder op een rijtje gezet. Hiermee weet je zeker dat je Moederdag cadeau geslaagd is en dat je moeder zich verwend voelt tijdens Moederdag!

Rosé wijn

Een heerlijke wijn waar jij je moeder mee verrassen kan is de rosé wijn van wijnhuis Falkenberg. Alleen al door het fleurige etiket zal ze opvrolijken. Het smaakprofiel van de Falkenberg rosé valt te omschrijven als elegant, fris en kruidig. Deze heerlijke Oostenrijkse rosé is prima te drinken bij (lichte) visgerechten zoals gerookte vis, maaltijdsalades, gerechten met schaal- en schelpdieren, maar ook gerechten waarin asperges verwerkt zijn. Het is nu de ideale tijd om deze heerlijke rosé te drinken en je moeder te geven op Moederdag!

Witte wijn

In de Spaanse regio Bierzo zit wijnhuis Armas de Guerra gevestigd. Eén van de oudste wijnhuizen van Spanje. Daar produceren zij verschillende wijnen. De Armas de Guerra wit is een heerlijk fruitige witte wijn. Deze wijn smaakt heerlijk bij bijvoorbeeld groenteschotels, Paella, Tapas en lichte gevogeltegerechten. Maar dankzij de frisse, fruitige smaak is deze wijn altijd goed drinkbaar. Een perfecte wijn om als cadeau aan je moeder te geven. Wat ook een erg populaire witte wijn is en wat je moeder ongetwijfeld zal smaken is een lekkere chardonnay. Chardonnay is er in verschillende smaken, dit komt omdat chardonnay in veel verschillende landen wordt verbouwd.

Rode wijn

Maakt het niet uit wat voor tijd van het jaar het is en behoort jouw moeder tot de rode wijnliefhebbers? Geef haar dan een heerlijke rode wijn cadeau op Moederdag! De Serras de Azeitão Tinto is een heerlijke fruitige rode wijn die het hele jaar door goed te drinken is. Dat bewijst zich: deze wijn past goed bij vlees- en visgerechten en is zeer goed te drinken bij een barbecue! Wanneer je er zeker van bent dat je jouw moeder blij kan maken met een rode wijn, dan is deze Portugese wijn een aanrader!

Heerlijke Moederdag wijnen

Nu is het hopen dat het weer een beetje mee gaat zitten aankomende Moederdag. Dat maakt deze dag natuurlijk een stuk leuker. Misschien kunnen jij en jouw moeder dan lekker samen buiten zitten in het zonnetje onder het genot van een goed glas wijn. Wil je graag wat meer inspiratie op doen voor heerlijke Moederdag wijnen? Bekijk ons assortiment, er staan genoeg wijnen tussen die jullie allebei zouden bevallen. Wijnspecialist wenst alle moeders een heerlijke Moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *