fbpx

Heerlijke wijn voor in de lente

Heerlijke wijn voor in de lente

Eindelijk is het zover, het is officieel lente! De vogeltjes beginnen weer vrolijk te fluiten, bomen worden weer groener en de zon laat zich wat vaker zien. Wil jij tijdens deze lente genieten van een lekker wijntje in de zon? Wijnspecialist.nl heeft verschillende lentewijnen in haar assortiment. Speciaal voor jou hebben we deze heerlijke lentewijnen op een rijtje gezet.

Wit, rood en rosé

Frisse witte lentewijnen

Drink je graag witte wijn en ben je op zoek naar een verfrissende lentewijn? Wijnspecialist.nl heeft twee witte wijnen die zich perfect lenen voor een mooie lentedag. Ga bijvoorbeeld voor de nieuwe variant uit de populaire 19 Crimes serie: 19 crimes Sauv Block. Zijn lichte smaak met aroma’s van guave, grapefruit en passievrucht maakt de 19 Crimes Sauv Block een heerlijke frisse lentewijn.

Ook de Delas Viognier is een perfecte lentewijn. Deze Franse witte wijn heeft een lange afdronk en drinkt heerlijk weg door zijn fruitige aroma’s van perzik, meloen, ananas en ander exotisch fruit.

13,95 per fles

Waardering 4.86 op 5 gebaseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 beoordelingen)

11,95 per fles

Heerlijke rosé wijnen in de lente

Ben je meer van de rosé wijnen? Ook voor jou zet Wijnspecialist.nl een aantal wijnen op een rijtje die extra lekker zijn in de lente. Kies bijvoorbeeld voor de Saint Roch Le Rosé. Deze Franse rosé heeft namelijk in de neus een frisse zuiveltoon met rood fruit en is in de mond vol fruitig met aroma’s van aardbei en framboos.

Nog een goede rosé voor in de lente is de Pink de Kressmann. Deze is gemaakt van de druivenrassen Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc. Doordat hij vol zit met aroma’s van kruisbessen, grapefruit en aardbeien, leent deze rosé zich perfect voor een mooie lentedag.

Ook de AIX Rosé is een fijne wijn voor in de lente. Dit is een heerlijke frisse en fruitige wijn, afkomstig van wijnhuis Domaine Saint Aix uit de Provence in Frankrijk. Tijdens het drinken van deze rosé proef je bessenfruit, pruimen, karamel en een subtiel kruidige aroma.

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen
(11 beoordelingen)

12,95 per fles

Aanbieding!
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 18 klantbeoordelingen
(18 beoordelingen)

17,94 per fles

9,95 per fles

Smaakvolle rode lentewijnen

Meer een liefhebber van rode wijn? In ons assortiment hebben we twee rode wijnen die erg goed passen bij de lente. De Falkenberg Zweigelt heeft in de neus kruidige tonen en kersen. In de smaak spat het kersenaroma er vanaf, ondersteund door de kruidige ondertoon. De Falkenberg Zweigelt heeft een zeer specifieke smaak en heeft karakteristieken van zowel de Pinot Noir als de Merlot.

Naast de Falkenberg Zweigelt is ook de Jaffelin Fleurie is een fijne rode lentewijn. Deze is afkomstig van wijnhuis Jaffelin uit de regio Beaujolais in Frankrijk. Tijdens het drinken proef je aroma’s van rood fruit en kruidig.

14,75 per fles

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 beoordeling)

16,45 per fles

Wijn bestellen

Het scherp geprijsde assortiment lentewijnen vind je in onze webshop. Bestel eenvoudig en snel jouw favoriete lentewijn op Wijnspecialist.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *