fbpx

De trend van nu: alcoholvrije wijn

De trend van nu: alcoholvrije wijn

Dry January is al een tijdje voorbij, maar de vraag naar alcoholvrije wijn neemt nog steeds toe. De trend van 2019 nemen we mee naar 2020. Je kunt op bijna geen enkel feestje meer binnenkomen zonder dat er alcoholvrije wijn op de tafel staat. Waar het vroeger op een feestje draaide om ‘plezier met bier’, is het tegenwoordig alleen maar ‘fijn met alcoholvrije wijn’. Wijnspecialist.nl heeft speciaal voor alle bobs, zwangere vrouwen en iedereen die geen zin heeft in alcohol, de beste alcoholvrije wijnen op een rijtje gezet.

Vitense alcoholvrije wijn

Onze zuiderburen hebben de heerlijke Vitense alcoholvrije wijn ontwikkeld. Zoals met al dit soort wijnen is de wijn van Vitense eerst gebrouwen als wijn met alcohol volgens het normale proces. Vervolgens is op een speciale manier (vacuümtechniek) de alcohol uit de wijn gehaald. De alcoholvrije wijn van Vitense is volledig gezuiverd van alcohol. Er zijn twee soorten: Vitense Chardonnay en Vitense Merlot. De chardonnay is lekker verfrissend en past perfect bij alles wat uit de zee komt. De Vitense Merlot is een fruitige en intense wij die heerlijk is bij pittige kaas en rood vlees. Beide wijnen hebben een heerlijk aroma, die ook natuurlijk terug komt in de smaak.

Torres Natureo alcoholvrije wijn

Het wereldberoemde Spaanse wijnhuis Torres heeft tegenwoordig ook een alcoholvrije wijn op de markt. De Torres Natureo Muscat is een frisse Spaanse witte wijn zonder alcohol. Typisch Spaans is dat deze wijn bij veel verschillende gerechten past. De smaak van de wijn is wat minder krachtig dan de ‘gewone’ versie met alcohol, maar het is overduidelijk een wijn die heerlijk smaakt bij bijvoorbeeld pasta en salades. Torres Natureo Syrah is een rode alcoholvrije wijn die gemaakt is van de beste Syrah druiven. De wijn zit vol met smaken van granaatappel tot vanille. Perfect voor een avondje uit als je de bob bent!

Het scherp geprijsde assortiment alcoholvrije wijnen vind je in onze webshop. Bestel eenvoudig online de beste alcoholvrije wijn op wijnspecialist.nl! Vergeet niet: geen feestje is fijn, zonder alcoholvrije wijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.