fbpx

De perfecte wijnen voor Moederdag

Moet je last minute nog een Moederdag cadeau kopen? Dan zit je bij de Wijnspecialist.nl goed. Wij hebben voor jou een top 5 samengesteld van de lekkerste wijnen die perfect zijn als cadeau voor je moeder. De wijnen variëren van rood tot mousserend en ook hebben we een aantal rosé wijnen en een heerlijke witte wijn aan het lijstje toegevoegd. De wijnen verschillen in prijsklasse, zo hebben we met iedereen rekening gehouden.

Bottega Gold

We komen maar gelijk met de deur in huis vallen en beginnen met een echte knaller. De Bottega Gold is een heerlijke mousserende wijn die veel als aperitief wordt gedronken. De wijn heeft een heerlijke fruitige geur, waar je peer, appel en lelies in terug kunt vinden. De Bottega is gemaakt van de Glera druif en afkomstig van het Bottega wijnhuis uit Italië. Niet alleen de wijn zelf, maar ook de fles zelf maakt het een perfect Moederdag cadeau. Een gouden fles, prachtig omhuld met een goudkleurige verpakking en een mooi hartje eraan.

Alma Atlantica Sangria Rosé

Nog zo’n wijn die niet alleen perfect is om de inhoud, maar ook om zijn verpakking. Hoe leuk ziet deze fles eruit, met roze en bloemen, perfect voor Moederdag. De Alma Atlantica Sangria Rosé is een fruitige rosé met een heerlijk verfrissende afdronk. De wijn leent zich uitstekend als aperitief en past perfect bij pasta, pizza en andere Italiaanse gerechten. Hier maak je iedere moeder wel blij mee!

Blanche d’adimant

Is je moeder meer liefhebber van witte wijn? Dan is de Blance d’adimant een uitstekend Moederdag cadeau. Deze wijn is heerlijk op een zomerse dag en heeft een kenmerkende fruitige smaak. De wijn komt uit Frankrijk van wijnhuis Advini uit de regio Languedoc. Dit is weer zo’n wijn waarbij de fles het cadeau nog mooier maakt. De fles heeft namelijk een unieke uitstraling, een soort kristallen dessin. Een prachtige en vooral ook heerlijke fles om te krijgen op Moederdag!

Despres Pinot Noir

Dan gaan we over op een rode wijn afkomstig uit Zuid-Afrika. De Despres Pinot Noir is een rode wijn met een heerlijke fruitige en volle smaak. De wijn is gemaakt van de Pinot noir druif, deze staat bekend om de fruitige afdronk. De wijn is uitstekend te combineren met gerechten als kalf- en rundvlees. Een heerlijke wijn om te krijgen met Moederdag, dan kunnen we wel zeggen!

Agitator cabarnet sauvignon

Om in het rijtje te blijven van de rode wijnen, is de Agitator cabernet sauvignon een heerlijke rode wijn om te geven met Moederdag. We begonnen met een knaller, maar sluiten ook af met een echte knaller. Deze rode wijn is een echte kwaliteitswijn die beschikt over een intense smaak. De wijn komt uit Californië en past perfect bij gevogelte, lamsvlees en rundvlees. De fles ziet er ook erg chique uit, hier kun je dan ook zeker mee aankomen op Moederdag.

Wijn voor Moederdag bestellen

Hopelijk hebben we je geholpen met het bovenstaande lijstje en heb je nu een perfect cadeau voor Moederdag. Je kunt de wijnen eenvoudig online bestellen in de webshop van Wijnspecialist.nl. Hieronder vind je alle bovengenoemde wijnen. Bestel je op werkdagen voor 11.00 uur, dan ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag al. Wil je nog op tijd zijn voor Moederdag, bestel dan snel!

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 beoordelingen)

11,45 per fles

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 beoordelingen)

27,95 per fles

Uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *