fbpx

De meest romantische wijnen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer voor de deur: de dag van de liefde! Dit is hét moment om uw geliefde te verrassen! En hoe kunt u dat nou beter doen dan met een goede fles wijn? Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij gekeken naar de meest hartverwarmende wijnen.  De wijnen van de Wijnspecialist zijn stuk voor stuk echte topkwaliteit wijnen voor uw Valentijn. Hiermee bent u verzekerd van een glimlach op het gezicht van uw geliefde!

Diverse soorten wijnen voor Valentijnsdag

Bij een feestelijke gelegenheid hoort een mooie fles bubbels, en wat is er nou feestelijker dan het vieren van de liefde? De Champagne Duetz Rosé Non Vintage is een heerlijke champagne afkomstig van wijnhuis Deutz in Frankrijk. De champagne heeft prachtige kleurschakeringen met sterke tinten roze en een verfijnde mousse. De neus is fris en direct met aroma’s die doen denken aan kersen, bramen, granaatappels en rode bessen. De smaak volgt perfect de neus met in de afdronk verse aardbeien en frambozen. De champagne heeft een romantische look, waardoor het leuk is om te geven aan uw Valentijn. Naast champagne is een rode wijn natuurlijk ook romantisch om te geven. Rood is de kleur van de liefde. De Stoneleigh Latitude Pinot Noir is een heerlijke rode wijn afkomstig van wijnhuis Stoneleigh in Nieuw Zeeland. De wijn vindt zijn oorsprong in de ‘Golden Mile’ van Marlborough. De wijn heeft aroma’s van gerookt eiken met rijpe kersen en frambozen en smaken van pruimen, pure chocolade en bessen. Een heerlijke combinatie van allerlei bosbessen. De smaak is tevens rijk en vlezig met fijne tannines. Een bijzondere wijn voor een bijzondere gelegenheid!

Vier de liefde op Valentijnsdag

Valentijnsdag is natuurlijk de dag om te laten zien wat u voor uw liefde voelt. Wijnliefhebbers doen dat natuurlijk het liefst met een goed glas rode wijn of een flesje bubbels. Wilt u echt indruk maken o uw geliefde? Verzorg dan een compleet diner voor twee. Een gezellig en romantisch etentje is altijd goed op Valentijnsdag, al helemaal wanneer u het zelf voor uw partner of date klaarmaakt. Serveer bijvoorbeeld bij rood vlees een heerlijke pinot nior. Of bij pastagerechten een smaakvolle syrah. Bent u niet zo van het dineren? Dan is het misschien een idee om samen bubbels te drinken in een bubbelbad. Maak het nog extra romantisch door de fles te serveren terwijl u een heerlijk bubbelbad hebt bereid met rozenblaadjes.

De Valentijns wijnen van Wijnspecialist zijn te vinden in het in de webshop. Deze wijnen zijn nu extra afgeprijsd met 15% korting. Heeft u een wijn gevonden die perfect past bij uw geliefde? Bestel deze wijn dan eenvoudig online in onze webshop. Deze wordt binnen een aantal werkdagen bij u thuis bezorgd. De wijnen van Wijnspecialist zijn van zeer goede kwaliteit. Bij ons betaald u nooit te veel voor de beste wijnen. Wij wensen u een hele fijne Valentijnsdag toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *