fbpx

Dé lekkerste wijnen voor in het voorjaar!

Zeg maar vaarwel tegen de koude winterdagen want het is weer zo ver… het voorjaar staat voor de deur! De temperatuur zal geleidelijk toenemen, de zon zal meer gaan schijnen en uiteindelijk zullen de terrassen weer opengaan. Met dit vooruitzicht zal Wijnspecialist u op de hoogte stellen van de lekkerste wijnen in het voorjaar, zodat u straks in uw tuin of op het terras optimaal kunt genieten!

Witte wijn en rosé wijn

Op een zonovergoten dag, is het heerlijk om in uw achtertuin of op het terras wat te drinken. De meeste mensen drinken in dit geval het liefst iets verfrissends. De wijndrinkers onder ons kiezen dan vrijwel niet voor de rode wijn, maar juist voor witte wijn of rosé wijn, in verband met hun vaak frisse en fruitige smaak. Maar welke witte wijn of rosé wijn van Wijnspecialist kunt u nu het beste kiezen voor dit voorjaar?

Terra Linda Viura Chardonnay
Over de kwaliteit van deze wijn valt niet te twisten, aangezien de Terra Linda Viure Chardonnay behoort tot één van de populairste wijnen uit 2019. Deze uit Spanje afkomstige chardonnay is zowel fruitig als heerlijk fris, met een zijdeachtige afdronk. De wijn bevat smaken van limoen, grapefruit en vlierbloesem met een vleugje boter en vanille. Hiermee is deze witte wijn goed te combineren met kip, salades, sushi, oesters, zeevruchten en verschillende soorten vis.

Fleur de d`Artagnan Blanc
Deze lichte witte wijn is de afgelopen jaren erg in de smaak gevallen, aangezien deze zowel in 2018 als 2019 bij de populairste wijnen behoorde. De Fleur de d`Artagnan Blanc is afkomstig uit Frankrijk en komt van de druiven Colombard en Ugni Blanc. Hierdoor bevat het enorm frisse zuren met aroma’s van citroen en natuurlijke zoetheid. Dit maakt deze witte wijn heerlijk om van te genieten tijdens een zonnetje en onder het genot van bijvoorbeeld een salade.

Domaine de Pellehaut Rosé

De Domaine de Pellehaut Rosé is een prachtige, zuivere wijn bestaand uit de vier druivensoorten Merlot, Tannat, Cabernet Malbec en Syrah. Deze uit Frankrijk afkomstige rosé combineert een fruitige, frisse en volle smaak met een stevige afdronk. De wijn bevat impressies van aardbeien, kersen en citrusfruit en is daarbij goed te combineren met een salade. Een combinatie die zeker het proberen waard is!

Fleur de d` Artagnan Rosé
Deze uit Frankrijk afkomstig glinsterende rosé is een combinatie van de druiven Cabernet Sauvignon, Merlot en Tannat. Het is een zeer prettig te drinken, frisse rosé en bevat aroma’s van vers fruit zoals aardbeien en frambozen, met een lichte hint van kruiden. Deze rosé is hierdoor goed te combineren met gerechten die kip bevatten of een salade.

Bereid u voor op het voorjaar en bestel de lekkerste wijn!

Inmiddels bent u op de hoogte van de lekkerste wijnen van Wijnspecialist het aankomende voorjaar. Deze wijnen zijn stuk voor stuk perfect om de winterdagen achter u te laten en het voorjaar met haar lentedagen in te luiden. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog de lekkerste wijn voor in het voorjaar van Wijnspecialist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *