Wijnspecialist | Beaujolais Nouveau 2020

PRE-ORDER NU! > Beaujolais Nouveau 2020

Ieder jaar kijken wijnliefhebbers weer uit naar dit moment: de derde donderdag van november waarop de Beaujolais Nouveau weer verkrijgbaar is! Dit jaar bieden wij u twee verschillende Beaujolais wijnen aan, beiden van topkwaliteit!

Zeker weten dat u ook dit jaar weer kunt genieten van deze heerlijke wijn? Pre-order hem nu alvast en wij leveren hem na 19 november uit.

Let op;  Bestellingen met daarin de Beaujolais Nouveau worden in zijn geheel op 19 November geleverd. Wanneer u ook andere wijnen wilt bestellen, plaats dan twee verschillende orders! 

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 reviews)

8,95 per fles

Vanaf 19 november
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 reviews)

8,95 per fles

Vanaf 19 november

Beaujolais Primeur (Nouveau) 2020

Elk jaar keert het weer terug. De derde donderdag van november is de Beaujolais Primeur weer verkrijgbaar. De druiven van deze extreem jonge, lichte wijn hangen in de wijngaard in de Beaujolais, ten oosten van het Frans Centraal Massief (hooggelegen gebied Zuid-Frankrijk, bestaande uit bergen en plateaus). De Beaujolais maakt deel uit van de Bourgogne en is de meest zuidelijk gelegen wijnregio. In deze wijnregio zijn verschillende landschappen, zijn de winters koud en de zomers warm. Vanwege deze verschillen in bodem en klimaat zijn de wijnen vaak wat complexer en gestructureerder dan andere wijnen. Uit de Beaujolais komt de Gamay-druif. Deze druiven worden gebruikt bij het maken van de Beaujolais Primeur. De druiven zijn wat lichter van kleur en zijn eleganter van smaak. Het bijzondere aan de Beaujolais Primeur is dat de druiven maar een paar maanden voordat de wijn uitkomt worden geplukt. Beaujolais Primeur is een lichte wijn en dus ideaal te combineren met lichte gerechten. In de webshop van Wijnspecialist.nl vind u de beste Beaujolais-Villages Nouveau, Vieilles Vignes 2019 en Beaujolais Villages Nouveau Vieilles Vignes 2019 Magnum tegen de scherpste prijs!

Beaujolais Primeur (Nouveau) 2020 bestellen?

Bij Wijnspecialist vindt u de allerbeste Beaujolais Primeurs van 2020. Onze Beaujolais Primeur is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verkocht voor de scherpste prijs. De Beaujolais Primeur wordt gemaakt volgens de macération semi-carbonique methode. Hierbij gaan hele druiventrossen ongekneusd in een gistkuip, deze wordt afgesloten. Door de massa van de druiven worden de onderste druiven geplet, waarbij sap vrijkomt en begint te gisten. Bij deze gisting komt koolzuurgas vrij. Deze koolzuurgas komt bij de bovenste druiven in het vat terecht. De druiven bovenin de kuip gaan gisten in de schil. Door deze methode worden er snel aroma’s van rood fruit uit de druif gehaald en komt de kleur makkelijk los uit de schillen. Daarna volgt de fermentatie, deze duurt slechts 4 dagen. Uiteindelijk wordt de druivenmassa geperst en kan de wijn nog maar twee maanden blijven rijpen.

Voor een rode wijn is dit heel erg kort. In deze periode vind de malolactische gisting plaats, hierbij worden de scherpe appelzuren omgezet naar milde appelzuren. Na dit gehele proces wordt de wijn gebotteld en getransporteerd. Door deze methode is de wijn meteen op dronk, in tegenstelling tot andere wijnen die vaak langere tijd nodig hebben om prettig drinkbaar te worden. De Beaujolais Primeur 2020 is op zijn best als deze geserveerd wordt met een temperatuur tussen 12 en 14°C. De smaak komt dan beter tot zijn recht. In de webshop van de Wijnspecialist vind u de beste Beaujolais Primeur 2020 voor de beste prijs.

Beaujolais- Villages Nouveau, Vieilles Vignes 2020

De Beaujolais- Villages Nouveau, Vieilles Vignes 2020 is een verfijnde donkerrode Beaujolais met een geweldige concentratie. Zachte tannines, charmant met zwart fruit. Zo wordt de verfijnde Beaujolais het best omschreven. De Beaujolais- Villages Nouveau, Vieilles Vignes 2020 is geproduceerd door het wijnhuis Henry Fessy dat al jaren wijngaarden bezit in de beste delen van de Franse wijngaarden. Dit stelt het wijnhuis Henry Fessy in staat om karaktervolle wijnen te maken. Wijnhuis Henry Fessy is het ook dit jaar weer gelukt om de Beaujolais- Villages Nouveau, Vieilles Vignes 2020 een heerlijke verfijnde smaak te geven die zoals jaarlijks weer vrij wordt gegeven op de derde donderdag van november. Elk jaar weer een speciaal moment. Bestel de Beaujolais- Villages Nouveau, Vieilles Vignes 2020 voor de beste prijs op Wijnspecialist.nl en geniet van een heerlijk fruitige, jonge wijn!

De beste wijn eenvoudig online bestellen

Wijnspecialist.nl biedt u de beste Beaujolais Primeur 2020 aan tegen de beste prijs. De wijn kan eenvoudig online besteld worden en wordt binnen een aantal werkdagen bij u thuis bezorgd. Binnen Nederland wordt de Beaujolais Nouveau Primeur 2020 gratis verzonden waardoor u niet meer kosten heeft dan de prijs van de wijn. Als u niet van een lichte rode wijn houdt, bekijk dan eens de rest van ons assortiment rode wijnen. Het assortiment van Wijnspecialist.nl is erg divers waardoor er voor iedere wijnliefhebber de juiste wijn tussen zit. Bij de wijnspecialist betaald u altijd een eerlijke prijs voor de beste wijnen. Daarnaast vindt u bij ons ook nog geregeld leuke en exclusieve aanbiedingen. Als u nog vragen hebt over de Beaujolais Primeur 2020 of over andere producten dan kunt u altijd contact opnemen via info@wijnspecialist.nl of gebruik het contactformulier! Bestel uw Beaujolais Nouveau Primeur 2020 snel via de webshop of bekijk de rest van ons uitgebreide assortiment.